De maatregelen die worden getroffen in het kader voor het bestrijden van het Covid-19 virus worden verlengd.

Het zwembad blijft gesloten tot eind april. U kan het allemaal wel volgen in de media. We roepen iedereen dan ook op om de maatregelen en de nodige hygiënische maatregelen strikt op te volgen!

We blijven met het bestuur uiteraard paraat om de evoluties op te volgen en sturen bij waar noodzakelijk.

De lessen van de zwemschool blijven tot nader order dan ook opgeschort.

Op niveau van competitie, zijn alle grote wedstrijden al tot in de loop van de maand mei afgelast. Het BK Open van mei is eveneens geannuleerd. Updates zijn terug te vinden via: https://www.zwemfed.be/competitie/zwemmen/kalender

Uiteraard zal dit gevolgen hebben voor de rest van het seizoen en dit voor alle clubs, op alle niveaus.

We hebben begrip dat deze situatie gevoelens van onbegrip met zich meebrengt, maar we kunnen niet anders als ons erbij neerleggen en accepteren dat we de komende periode nog steeds niet zullen kunnen zwemmen.

Onze creatieve trainers voorzien wel in schema’s en tips om de conditie thuis te onderhouden. Dit voor kleine zwemmers als de grote! Probeer hier zeker mee aan de slag te gaan in de mate van het mogelijke en volgens de richtlijnen!