Sportclub

zwemclub

5 days 6 hours ago

Laten we hopen dat beleidsmakers de juiste beslissingen nemen deze week..

1 month 5 days ago

Take your marks, go! Vandaag zouden we met heel wat TRUST zwemmers gestart zijn in Bastogne voor een leuke 3 daagse. Het is helaas anders, we zitten met onze gedachten ginds, getuigden reeds wat ouders op Facebook. Volgend jaar beter en gaan we terug voor die beker!🏊‍♂️🏊‍♀️🏆🏆🏆

1 month 1 week ago

De waarheid.. mooi opiniestuk www.knack.be/nieuws/belgie/zwemliefde-in-tijden-van-corona-ik-snak-naar-water/article-opinion-1594089.html

1 month 1 week ago

Samen met de Vlaamse Zwemfederatie bereiden we ons voor op de heropstart van de cruciale trainingen van onze toppers bij TRUST! (en dan zijn er heel wat)
We hopen van harte dat de overheid, mits het in acht nemen van de nodige veiligheidsmaatregelen, groen licht geeft aan de sportclubs om de trainingen terug te mogen aanvatten! ook in binnenzwembaden! Stad Tienen Katrien Partyka Wim Bergé, we hopen van harte dat jullie onze zwemmers, niet uit het oog verliezen! Wij zitten alvast klaar voor overleg met een sterk draaiboek. Met dan aan Vlaamse Zwemfed voor dit werk!

1 month 1 week ago

Laten we hopen op een snelle herstart van onze geliefde sport, in veilige omstandigheden.
Vanaf woensdag zal de werfzone verschuiven.

Hou het ondertussen veilig!

1 month 1 week ago

Helaas voor onze dappere "Granville-zwemmers" maar de open-water wedstrijd waar we jaarlijks aan deelnemen zal niet doorgaan.

1 month 2 weeks ago

En iedereen blijft actief. We zetten de activiteiten deels verder via digitale platformen en verbinden zo onze jongeren met elkaar. Toppers!

1 month 2 weeks ago

Helaas geen wedstrijden meer dit seizoen. We focussen nu op een veilige start van competitie in september. Als club zullen we samen met de federatie aandringen op een mogelijkheid om veilig toch trainingen te kunnen hervatten. We kijken hiervoor uiteraard naar de overheid maar rekenen ook op steun van Stad Tienen.

Hou het ondertussen veilig!

1 month 2 weeks ago

Ondertussen ergens In de regio Tienen... is Emma alvast, met nuttige tips voor iedereen, zelf aan de slag met alternatieve training!

1 month 4 weeks ago

Sander heeft de voorbeelden op het internet goed bestudeerd en is niet bij de pakken blijven zitten! #samentegencorona #TRUST

1 month 4 weeks ago

Zwemschool

Zwemkriebels op het droge?! Jammer genoeg kunnen de zwemlessen voorlopig niet doorgaan, maar laten we niet blijven stilzitten! Check je mailbox voor een vrijblijvende opdrachtenbundel vol oefeningen die je vanuit je kot kan doen! 💪

#samentegencorona #oneteam #sportinuwkot

2 months 12 hours ago

Zwemclub TRUST is feeling grateful.

2 months 12 hours ago

Zwemclub TRUST added 4 new photos.

2 months 4 days ago

Ook het bestuur van Trust blijft niet bij de pakken zitten en zet op digitale wijze het werk verder #samentegencorona

2 months 4 days ago

Update KBZB!

2 months 1 week ago

Zwemmers en creativiteit! En hopla, zullen we dan toch maar die badjes opstellen in de tuin?

2 months 1 week ago

UPDATE maatregelen Stad Tienen!
Het zwembad blijft tot eind april gesloten.

Hou het veilig en respecteer de regels!

UPDATE!
Helaas minder goed nieuws aangaande de OPEN Belgische Kampioenschappen van mei. Deze zullen definitief geannuleerd. worden.

www.belswim.be/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=399&cntnt01origid=34&cntnt01pagelimit=100&cntnt01returnid=34

2 months 1 week ago

#ShopInJeKot samen met Schoenen Torfs, Jbc, Zebfashion, Brantano & ICI PARIS XL België/Belgique 💪

Koop lokaal is nu nog meer nodig dan anders en Wouter Torfs heeft het initiatief genomen om samen met andere retailers de Trooper-verenigingen te steunen.
Telkens je via Trooper.be/trust een aankoop doet bij deze retailers of bij een andere aangesloten (Belgische) webshop, wordt er een mooi percentage van uw aankoop geschonken aan Trust. De verenigde retailers schenken zelfs een gemiddelde van 5% van uw aankoop.

Shop dus vanuit uw kot en shop via www.trooper.be/trust !!!!

2 months 2 weeks ago

Nogmaals nuttige tips!