Covid: Recreatief zwemmen update

De club heeft momenteel slechts een beperkt aantal banen ter beschikking waar slechts 5 zwemmers per baan in toegelaten zijn.
Het instructiebad blijft ook tot nader order gesloten.
Daarom heeft de club ,jammer genoeg, de beslissing moeten nemen om het recreatief zwemmen momenteel nog niet terug op te starten.

We volgen de situatie verder op om te zien hoe en wanneer in veilige omstandigheden het recreatief zwemmen terug kan opgestart worden.

We houden jullie verder op de hoogte.