Covid: Zwemschool update

Graag wensen wij jullie op de hoogte te stellen van het verdere verloop van de georganiseerde zwemlessen van onze zwemschool.

Gezien de onzekerheid omtrent de opening van het zwembad en de verderzetting van de social distancing maatregelen, hebben wij als club beslist de zwemlessen op te schorten tot september 2020.

Wij treffen als club nu de nodige maatregelen (binnen de mogelijkheden en kennis die er vandaag zijn) om september als volgende richtdatum voor een veilige heropstart vast te leggen.
Uiteraard is de definitieve heropstartdatum afhankelijk van het verdere verloop van de ontwikkelingen binnen het Covid-19 virus. Wij blijven daarom ook de aanbevelingen van de hogere instanties opvolgen, die mee ons volgend
startmoment zullen bepalen.

Wat betreft het lidgeld van de afgelopen 2 – 3 maanden, heeft het bestuur de beslissing genomen, in lijn met wat Sport Vlaanderen
adviseert, om geen lidgelden terug te betalen.
Echter zal er wel een compensatie in overweging genomen worden voor volgend seizoen.
Deze zal waarschijnlijk in de vorm van een korting voor volgend seizoen toegepast worden.
De details en communicatie hierrond zal verder uitgewerkt
worden.

Wij vinden het zeer spijtig dat we dit seizoen geen zwemles meer kunnen geven, maar veiligheid en gezondheid primeert op dit moment.

Graag verwijzen wij nog naar enkele andere alternatieve oefeningen en opdrachten die jullie van thuis uit kunnen uitvoeren:

– alternatieve opdrachten bundel (zie bestand in bijlage)
– beweegoefeningen per leeftijd: