Inschrijvingen in je agenda wegschrijven

Tip:

Indien je je inschrijft voor een wedstrijd, kan je dit ook makkelijk wegschrijven in je eigen agenda.

Hoe doe je dit?

Op de inschrijfpagina vind je 2 icoontjes terug.
Eén icoontje voor Google Calendar en één icoontje voor Outlook of een ander programma dat Ical ondersteunt.

Door op dat icoontje te klikken wordt de individuele wedstrijd waarop je je ingeschreven hebt, in je agenda geplaatst.
Je moet dit enkel bevestigen.

Conclusie:

Op deze manier heb je een overzicht van alle wedstrijden waarop je je ingeschreven hebt, in je eigen agenda.

Een tip om het je gemakkelijker te maken om het overzicht te behouden.