Ouderteam

Je ziet je zoon/dochter een paar keer per week door het zwembad klieven en durft tijdens de zomervakanties geen wedstrijdje meer met hem/haar aan te gaan, als voorloper van allerhande “start to swim” programma’s, zijn wij uitstekend geplaatst om onder begeleiding op een verantwoorde manier je schoolslag en crawl te leren zwemmen.

Je bent een fervent zwemmer die zijn techniek wil bijschaven en aan zijn uithouding wil werken al dan niet ter voorbereiding van een recreatieve of officiële wedstrijd “masters” en/of “open water”; planmatig en onder deskundige begeleiding werken wij aan je conditie.

Het promoten van het lange afstandszwemmen is hierbij één van onze hoofddoelen.

Afhankelijk van de openstaande plaatsen en je mogelijkheden wordt je ingedeeld in een bepaalde trainingsgroep.

Heb je vragen kan je ons steeds via het contactformulier contacteren.