Volwassenen

Je ziet je zoon/dochter een paar keer per week door het zwembad klieven en durft tijdens de zomervakanties geen wedstrijdje meer met hem/haar aan te gaan?

Of je bent een fervent zwemmer die zijn techniek wil bijschaven en aan zijn uithouding wil werken al dan niet ter voorbereiding van een recreatieve of officiële wedstrijd “masters” en/of “open water”; planmatig en onder deskundige begeleiding werken wij aan je conditie.

Of je wilt gewoon komen zwemmen en op je eigen tempo baantjes trekken.

Ook hiervoor hebben we een aanbod:

• Ouderteam: onder begeleiding zwemmen
  • Recreatief zwemmen: niet begeleid baantjes trekken

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close