Recreanten

Sport krijgt hier een andere betekenis. Ver weg van trainen, competitie, stress, maar gericht op sociaal contact, plezier, gezondheid en vooral ontspanning.

Hier doen we het wat kalmer aan. Dit betekent echter niet dat het niet-prestatie-element volledig wordt uitgeschakeld. Want ontnemen we dit aan de sport, dan houden we geen sport meer over. We doen het gewoon rustiger aan, op ons eigen tempo en in onze eigen zwemstijl. Voor wie rustig wat baantjes wil zwemmen, kan bij zwemclub TRUST terecht als recreant.