Flanders Swimming Cup 2022 (Antwerpen Wezenberg – 22 en 23 januari 2022)

zaterdag januari 22, 2022 7:00 AM

Deadline inschrijven = 5 december 2021

Voor de duidelijkheid: dit is een 2 daagse wedstrijd – zwemmers schrijven zich dus automatisch in voor beide dagen

Deze wedstrijd is voor alle zwemmers met volgende limieten (zie pagina 2 van de pdf)

Meer informatie (en later bvb ook de wedstrijduitslag) omtrent deze wedstrijd is te vinden op deze webpagina van de zwemfed

Wil jij helpen als afgevaardigde of official, vul de doodle in (we gaan 3 officials en minstens 1 afgevaardigde per dag/dagdeel dienen te voorzien). Alvast bedankt voor je medewerking!

Deelname op naam

Deelname op nummer