Recordpoging SCZ (Zaventem 19 Juli)

dinsdag juli 19, 2022 12:00 AM

Deadline inschrijven = 24 Juni 2022

Kern
Beloften
Competitiegroep
Jeugd 1+2+3+4

VOOR ZWEMMERS DIE NIET OP HET BJK – BK HEBBEN GEZWOMMEN – VRAAG NA MET TRAINER

Wil jij helpen als afgevaardigde of official, vul de dudle in. Geef je naam op en vink aan welke rol je wil. Alvast bedankt voor je medewerking!

Contact: Fabio.

Voorprogramma (met alle info – adres zwembad, uur inzwemmen,…)
Wedstrijdprogramma

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close