T’Light Classic (26 december 2021)

zondag december 26, 2021 4:30 PM

Deadline inschrijven = 26 november 2021

Om de verwerking van de inschrijvingen gemakkelijker te maken, graag na de achternaam de afkorting van de groep waartoe de zwemmer behoort vermelden: Kern/Competitiegroep/Beloften/J1/J2/J3/J4/J5/TDT A/TDT B

Alle zwemmers met een competitievergunning

Wil jij helpen als afgevaardigde of official ,vul de doodle in. Alvast bedankt voor je medewerking!

Een opgeleide tijdopnemer die op de dag van de wedstrijd een official-vergadering meemaakt en zo exact weet wat er op de wedstrijd van hem/haar verwacht wordt
Vrijwilliger:
Op een wedstrijd die we zelf organiseren hebben we veel vrijwilligers nodig (ophalen startkaarten, klaarmaken zwembad, uitdelen water aan de officials, …)

Voorprogramma (met alle info – adres zwembad, uur inzwemmen,…)
Wedstrijdprogramma

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close