Vlaamse Jeugd Talent Challenge 2022 (Antwerpen Wezenberg – 11 tem 13 februari 2022)

vrijdag februari 11, 2022 7:00 AM

Deadline inschrijven = 10 januari 2022

Deze wedstrijd betreft een 3 daagse wedstrijd en is het nieuwe wedstrijdconcept voor de Vlaamse Jeugdkampioenschappen.

Timeline mbt het finaliseren van deelnemerslijst is als volgt:

Dit is het nieuw wedstrijdconcept (voor de Vlaamse jeugdkampioenschappen) voor zwemmers geboren in 2008 tem 2011 (meisjes) en 2007 tem 2010 (jongens) waarbij de deelnemers zullen uitgenodigd worden om deel te nemen op basis van een ranking per leeftijdsjaar.

De lijsten zullen op 10 januari 2022 gecommuniceerd worden aan de clubs met de vermelding van de zwemmers die in aanmerking komen (samen met reserve zwemmers).

De clubs moeten dan ten laatste op 20 januari 2022 laten weten welke uitgenodigde zwemmers niet wensen deel te nemen.

Op maandag 24 januari worden dan de definitieve lijsten gepubliceerd en clubs moeten dan ten laatste op 28 januari hun definitieve inschrijvingen indienen.

Gedetailleerde info omtrent deze wedstrijd, kan je alvast hier vinden in deze pdf

Alle verdere info omtrent deze wedstrijd (en later ook de wedstrijduitslag) is hier te vinden op deze webpagina van de zwemfed

Wil jij helpen als afgevaardigde of official, vul de doodle in. Alvast bedankt voor je medewerking!