Zwembad De Blyckaert Reizigersstraat 81 3300 Tienen

Vlaamse kampioenschappen 15+ (Antwerpen Wezenberg – 25 tem 27 februari 2022)

vrijdag februari 25, 2022 7:00 AM

Deadline inschrijven = 9 januari 2022

Deze wedstrijd betreft een 3 daagse wedstrijd

Deze wedstrijd is voor alle 15+ zwemmers (dames vanaf 15 jaar en heren vanaf 16 jaar) met volgende limieten (zie pagina’s 3 en 4 van deze pdf)

Meer informatie (en later bvb ook de wedstrijduitslag) omtrent deze wedstrijd is te vinden op deze webpagina van de zwemfed

Wil jij helpen als afgevaardigde of official, vul de doodle in. Alvast bedankt voor je medewerking!