Zomercriterium 2022 (Wezenberg + 15-17 Juli)

vrijdag juli 15, 2022 12:00 AM

Deadline inschrijven = 17 Juni 2022

Kern
Beloften
Competitiegroep
Jeugd 1+2+3+4
VOOR NUMMERS MET GEEN BK OF BJK LIMIETEN BEHAALD VOOR 1 JULI 2022VRAAG NA AAN TRAINER.

Wil jij helpen als afgevaardigde of official, vul de dudle in. Geef je naam op en vink aan welke rol je wil.¬†Bij “Reacties” kan je aangeven of je alle dagen kan of niet. Alvast bedankt voor je medewerking!

Een ouder met CV-nummer, die mee helpt de zwemmers tijdig in de oproepkamer te krijgen. (Bart T dag 1 & 2, Katrien DM dag 3 AM, Daphné P dag 3 PM)
Een opgeleide tijdopnemer die de dag voor de wedstrijd een online official-vergadering meemaakt en zo exact weet wat er op de wedstrijd van hem/haar verwacht wordt. (Lijst wordt om zwemfed gepubliceerd)
Contact: Fabio

Voorprogramma (met alle info – adres zwembad, uur inzwemmen,…) – update 22 juni