Zwembad De Blyckaert Reizigersstraat 81 3300 Tienen

Zomerrecordpoging (Aarschot 1 Augustus 2022)

maandag augustus 1, 2022 3:00 PM

Deadline inschrijven =07 July 2022

Kern
Beloften
Competitiegroep
VOOR DEELNEMERS BK – VRAAG NA AAN JE TRAINER.

Wil jij helpen als afgevaardigde of official, vul de dudle in. Alvast bedankt voor je medewerking!

Een ouder met CV-nummer, die mee helpt de zwemmers tijdig in de oproepkamer te krijgen. (Mieke S.)
Een opgeleide tijdopnemer die de dag voor de wedstrijd een online official-vergadering meemaakt en zo exact weet wat er op de wedstrijd van hem/haar verwacht wordt. (Katleen L/ Patricia N.)

Voorprogramma (met alle info – adres zwembad, uur inzwemmen,…)
Wedstrijdprogramma