Startdag competitieteams

Op zondag 08 september organiseren we een startdag/infodag voor de (pre)competitieteams van de club. De startdag zal plaatvinden in de Grand Slam, Tennisstraat 3 te 3300 Tienen. We verwachten jullie allen om 14u00.

Voor de zwemmers zijn er teambuildingactiviteiten voorzien.
Samen met de trainers maken jullie op een leuke en actieve manier kennis met elkaar.
Iedereen brengt sportieve kledij en sportschoenen mee.

De ouders (en eventueel broers of zussen) kunnen deelnemen aan een ouderwandeling van ongeveer 7 km onder begeleiding van Liesbet, Sylvia en Willy.
Voor de wandeling dien je wandelschoenen  en een geel hesje te voorzien.

Rond 17u30 zal er een presentatie gegeven worden over de nieuwe zwemclub TRUST en extra info voor het seizoen 2019 – 2020.

De namiddag wordt afgesloten met een receptie aangeboden door Trust.

Indien jullie dan nog met vragen zitten, zullen er zeker voldoende mensen aanwezig zijn om jullie te woord te staan.