Webshop kleding

De TRUST-kleding kan besteld worden via de webshop van ROBSPORT.

• De levertermijn bedraagt maximaal 3 weken, dus gelieve hiermee rekening te houden.
  • Voor 5 euro extra kan je nu ook je NAAM op je kleding laten drukken.
  • Ook trainingsmateriaal kan besteld worden.

GA NAAR WEBSHOP

Wat heb je zeker nodig?

• Zodra je ‘echte’ wedstrijden begint te zwemmen (vanaf “jeugd 4”) verwachten we dat je een t-shirt aankoopt.
  • Het trainingsmateriaal wordt doorgegeven via de groepsco√∂rdinator bij de start van het zwemjaar.¬† Je bent vrij om de kiezen waar je dit aankoopt.
  • Heb je een nieuwe badmuts nodig?¬† Stuur dan een mailtje naar bestuur@zwemclubtrust.be

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close